Tophvalpe til salg – se billederne !

Der er godt gang i hvalpekassen i disse dage. Jeg har igennem den sidste uges tid tusket mig til at tage et par billeder i ny og næ, så kig et tur ned over siden og få et indblik i Minnahs og hvalpenes dagligdag.

Hvalpe6

Hvalpene er ved at få øjne og de forsøger så småt, om et par af benene kan holde til at løfte en del af kroppen, men ellers skal der jo også spises og hviles ud efterfølgende.

Jeg vil nok vurdere dem til en smule emsige, for der skal ikke være ret meget de er utilfredse med, før de piber højt og utålmodigt.

MinnahHvalpe3

Mad er for eksempel en af de ting de går højt op i bliver serveret til tiden og hvis Minnah ikke er klar med mælkeleveringen med det samme, så skal jeg love for at de gør hende opmærksom på fejltrinnet.

Det sker ikke så sjældent, at hun ikke engang får når at lov til at lægge sig til rette, før de er over hende og så måltidet må serveres siddende.

MinnahHvalpe2

Og Minnah er en rigtig god mor for hvalpene – hun er der altid for dem, både med mad og med den efterfølgende ‘rengøring’ og hun kommer løbende hen til kassen på deres mindste piv.

Når hvalpene har lagt sig til at slå mave eller tage en rigtig lur, så slapper Minnah af i stuen imens, med mindre hun fylder depoterne op med god nærende hvalpefoder.

Er der for alvor ro i kassen, ser vi os begge to hurtigt om efter rem og fløjte, så vi kan komme ud og nyde det gode vejr.

 

 

Imens ligger hvalpene i de mest mærkværdige stillinger når de sover og som regel enten oveni hinanden i en stor bunke…eller spredt rundt i hele kassen.

Hvalpe3

Hvalpe1

De sover gerne med hovedet ovenpå et eller andet, f.eks. hvalpekassens sider eller en af deres søskende.

Hvalpe4

 

Eller også bare for sig selv…

Hvalpe2

 

 

 

 

 

 

Husk nu: Sidder du og får lyst til en jagtkammerat og familiehund af allerfineste afstamning, så ring eller skriv – så finder vi ud af noget. Der er her i kassen ved siden af mig nogle rigtig søde hvalpe, som bare venter og venter på at komme ud og opleve naturen…

/Jeppe

Hvalpe5

kajgaard Avatar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *